Firewall

Firewall as a Service

Een goede firewall is een must. ROOT biedt deze dienst als een service aan, Firewall as a Service. Deze standaardoplossing van ROOT is redundant uitgevoerd over 2 datacenters en heeft Next Generation mogelijkheden zoals Intrusion Prevention en Automated Threat Detection. Deze Next Generation opties worden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar van updates voorzien.

Informatie aanvragen

ROOT maakt gebruik van Fortinet, de wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en is één van de marktleiders in Netwerksecurity in combinatie met Intrusion prevention. Deze apparatuur is zeer geschikt voor het beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Het Fortigate product van Fortinet heeft zich bij ROOT bewezen een stabiel en robuust firewall platform te zijn. Naast firewalling kan Frewall as a Service (FaaS) ook dienst doen in Transparant mode. Zo hoeft er geen wijziging plaats te vinden in uw infrastructuur maar kan uw infrastructuur wel de voordelen benutten van de Next Generation mogelijkheden.

Met onze Firewall as a Service heeft u een flexibele oplossing welke u makkelijk op- en afschaalt. U beschikt over alle functionaliteiten van een fysieke firewall, maar dan zonder investeringen in hardware, housing of connectivity.

ROOT beheert en monitort het FaaS platform en zorgt dat het 365 dagen per jaar beschikbaar is.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van FaaS voor uw organisatie.