Over ons

Met Root haalt u een ervaren ICT-partner in huis. Van de eerste voetstappen op het wereldwijde web tot de internetbubbel eind jaren 90, wij hebben het allemaal meegemaakt. Deze ervaring heeft van ons een betrouwbare en sterke ICT-partner gemaakt. En dat ziet u terug in onze oplossingen: slim, duurzaam en veilig.

Liefhebbers

Wij krijgen energie van uw ambitieuze dromen en digitale uitdagingen. Invulling geven aan die ambitie en de uitdaging aangaan, dat is wat we het liefste doen. Zelfs in het weekend. Op die manier kan uw organisatie doen waar het goed in is, zonder dat het gehinderd wordt door niet werkende ICT.

Oplossers

Voor ieder probleem bieden wij u een passende oplossing. Of het nu gaat om een standaardoplossing of een maatwerktraject dat perfect is toegesneden op uw organisatie. En waar concurrenten afhaken, gaan wij verder. We blijven niet achter ons bureau zitten, maar gaan het gesprek met u aan. Zo houden wij focus op onze belangrijkste taak: uw bedrijfsprocessen draaiende houden.

Specialisten

Voor iedere ICT-uitdaging hebben wij een specialist in huis: van ICT-beheer tot hosting. Zelfs voor de meest complexe digitale infrastructuren kunt u op onze kennis rekenen. Op die manier bent u altijd verzekerd van de best mogelijke oplossingen, gebaseerd op actuele kennis.

Strategen

Als bedrijf wil je niet dat ICT’ers alleen dat doen wat ze gevraagd wordt. U verwacht ook dat ze meedenken. Root is voor uw organisatie de manager die controleert en de strateeg die signaleert. Wij kijken samen met u vooruit. Zo zorgen wij ervoor dat uw ICT meegroeit met uw ambities.

Partners

Wij zien onszelf niet graag als leverancier, maar liever als partner. Om dit te bereiken hechten wij veel waarde aan een eerlijke en transparante klantrelatie. Op die manier kunnen wij de best mogelijke ICT-oplossingen realiseren en problemen voorkomen.