ICT-partner met passie voor techniek en bergen ervaring: dát is ROOT

Een goede ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie. U wilt er blindelings op kunnen vertrouwen dat alles werkt. De realisatie en onderhoud van een veilige en stabiele ICT-omgeving is tijdrovend, vraagt om uitgebreide kennis én voldoende mankracht.

Ons verleden

De eerste voetstappen op het wereldwijde web, de internetbubbel eind jaren negentig en de opkomst van professionele hackaanvallen. We hebben het allemaal meegemaakt. Deze ervaring heeft van ons een sterke, ervaren ICT-partner gemaakt. En dat ziet u terug in onze oplossingen en werkwijze. Met ROOT haalt u een stabiele ICT-partner in huis met een team dat bestaat uit liefhebbers, oplossers, specialisten, strategen en consultants die graag meedenken in uw persoonlijke situatie.

Over onze klanten

Onze klanten zijn ambitieus, dagen ons uit en zoeken samen met ons naar toegevoegde waarde en kansen zodat men als bedrijf kan blijven ontwikkelen en groeien. We praten bij voorkeur in gewone-mensen-taal over innovatieve oplossingen die bijdragen aan de gestelde doelen.

Onze toegevoegde waarde

Wij creëren toegevoegde waarde door oplossingen te realiseren die borg staan voor een robuuste, veilige en innovatieve infrastructuur. Hier vindt u een heldere uiteenzetting van onze diensten. We werken met een duidelijke planning die stap voor stap leidt naar het gewenste resultaat.

Persoonlijke aanpak, expertise en toewijding

Door onze persoonlijke aanpak, expertise en toewijding geloven wij uw sparringpartner voor iedere ICT-gerelateerd vraagstuk te kunnen zijn. Deze werkwijze zorgt voor oprechte betrokkenheid en eerlijke samenwerking en dat zien wij als dé basis voor gelijkwaardig partnerschap en duurzaam succes. U ook?

ROOT als het écht kritisch moet